fbpx

Loyola Marymount Egyetem

EGYÜTTMŰKÖDÉS A LOYOLA MARYMOUNT EGYETEMMEL

States_california-hollywood-sign-EA 2016-os őszi szemesztertől a Budapest Film Academy ad kurzusokat a Los Angeles-i Loyola Marymount Egyetem diákjainak. A következő LMU diákcsapat és egy amerikai forgatókönyvíró tanár, Ms Karol Hoeffner a 2017-es őszi szemeszterkor érkezik. Ms Hoeffner a következő két angol nyelvű kurzust tanítja majd: FEATURE FILM ADAPTATION and ADVANCED SCREENWRITING, a részletek ezekről itt érhetőek el. (A teljes képzés angolul folyik.)

Örülünk az együttműködésnek és azon dolgozunk, hogy ez a közös program egyre szélesebb keretű legyen. További információt kérésre e-mailben küldünk.
Image may contain: 1 person, outdoor, closeup and water

“Az, hogy részt vettem a budapesti “Study Abroad” programon, az egyetemen eltöltött éveim legjobb döntése volt. Alkalmam nyílt írásról és filmkészítésről tanulni a Los Angeles-i óráimtól eltérően egy teljesen új és egyedi módon. A nemzetközi diákokkal való együttműködés új perspektívákat, tapasztalatokat és gondolatokat adott, amik örökre megváltoztatnak engem mint író és filmkészítő. Mindezek mellett az sem elhanyagolható, hogy milyen jól éreztem magam a programon!”

Eden Rousso

 

An overhead shot of the LMU Campus taken from a Helicopter.