fbpx

RON HOWARD mesterkurzus

Megragadnám, az alkalmat, hogy kifejezzem hálámat, amiért lehetőségem volt beülni a legutóbbi Mesterkurzusra, melynek vendége Ron Howard rendező és egykori színész volt. Ron Howard filmjein felnőve rendkívül szívesen hallgattam – és tanultam is abból –, ahogy elmesélte milyen döntéseket kellett hoznia az élete során, amelyek segítségével elérte jelenlegi ismertségét.

Biztos vagyok benne, hogy az évek során már számtalanszor kérdezték karrierje indulásáról; arról, hogy milyen volt gyerekszínészként dolgoznia és az amerikai filmtörténet biztos pontjává válnia. Friss, személyes hangvétellel válaszolt ezekre és az egyéb felmerült kérdésekre. Tényleg meghallgatott minket, és igyekezett minél hasznosabb és részletesebb válaszokat adni bármilyen kérdést is tettek fel neki. Érdekelte, hogy minden kérdésünkre részletes és őszinte választ adjon, és igazán nyíltan beszélt a kamera előtti és mögötti tapasztalatairól.

A beszélgetés során érezhettük Ron Howard filmkészítés iránti szeretetét, és azt a tiszteletet és csodálatot, amit érez azok a nagy színészek és rendezők iránt, akikkel karrierje során együtt dolgozhatott.

Számomra ez a lehetőség, hogy részt vehettem ezen a Mesterkurzuson a Budapest Film Academy fénypontja volt.


Üdvözlettel,

John Brooks
San Diego, Ca. USA