fbpx

BUDAPEST FILM ACADEMY

KIKET VÁRUNK?

Cinematography student behind the camera

Olyan elkötelezett és lelkes fiatalok jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek a film iránti szenvedéllyel, és megértik azt, hogy a filmkészítés csapatmunkán alapul. Jól kommunikáló és kreatív diákokat veszünk fel, akik képesek csapatban dolgozni, valamint tehetségük van a vizuális történetmeséléshez. Örömmel fogadjuk azokat a jelentkezőket, akik még nem döntötték el, hogy a film- és televízió ipar mely területe érdekli őket. Korábbi filmkészítési tapasztalat nem feltétel, viszont a résztvevőknek önfegyelemmel, energiával és egymás iránti kölcsönös tisztelettel kell dolgozniuk.

 

A programunkat olyan diákoknak fejlesztettük ki, akik egyáltalán nem, vagy csak kevés filmkészítési tapasztalattal rendelkeznek, de felismerik, hogy egy igényes és intenzív program olyan tudást tud nyújtani nekik, amivel képesek alkotóképességükből a maximumot kihozni.

ECTS KREDITEK SZERZÉSE

A világ minden tájáról várjuk a diákokat, hogy részt vegyenek angol nyelvű egyetemi kurzusainkon. Azok a hallgatók, akik jelenleg valamelyik egyetemen tanulnak, ECTS krediteket kaphatnak tanfolyamaink sikeres elvégzése után. Ezek a kreditek másik intézményében is elfogadtathatóak, amennyiben az rendelkezik kétoldalú megállapodással az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel (ELTE).

Budapest Film Academy plakát
Night set with students

Érdeklődők, akiknek ELTE-s diplomára vagy kreditekre nincs szükségünk:

Érettségivel, illetve már diplomával rendelkező, a filmszakmában dolgozó vagy ott dolgozni kívánó érdeklődők számára is nyitottak a Budapest Film Academy kurzusai. Olyanokat várunk ezen képzési formán belül, akik akár a filmszakmán kívülről, akár a filmszakmán belülről érkezve szeretnék kitágítani, elmélyíteni filmkészítéssel kapcsolatos ismereteiket, mindezért azonban nem szeretnének sem ELTE diplomát, sem ECTS kreditet kapni.

 

Ez a típusú képzés egy professzionális filmes szakember számára továbbképzésként, egy-egy új szakterület megismeréseként lehet hasznos, míg más, akár máshol már végzett, akár végzettség nélküli, azonban film iránt érdeklődő számára a kiegészítő képzés, vagy pusztán a művészi ambíciók kiélésének, az önfejlesztésnek a lehetőségét biztosítja. A kisebb adminisztrációs költségekből kifolyólag ezen képzési forma árai jóval kedvezőbbek a kredites képzésekénél.

coordinator@budapestfilmacademy.com

1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.

+36 1 408 6109