fbpx

BUDAPEST FILM ACADEMY

PARTNEREINK

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Magyarország legrégebbi folyamatosan működő egyeteme. Jelenleg a Filmtudomány Tanszék öt diploma programot kínál:  

BA Mozgókép – Film és televíziórendező szakiránnyal, BA Szabadbölcsészet – Filmelmélet és filmtörténet szakiránnyal, MA Filmtudomány – Filmkészítői szakiránnyal, MA Filmtudomány – Filmelmélet szakiránnyal illetve Film-, média-, kultúraelmélet doktori program.

 

Budapest Film Academy (BFA) és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) közötti együttműködés keretében a BFA gyakorlati filmes képzést nyújt a filmes szakma iránt érdeklődőknek. Ennek a fúziónak köszönhetően a legjobb minőségű és teljeskörű filmes oktatást, valamint gyakorlati filmkészítő órákat biztosít az ELTE alap- és mesterképzéseihez.

A Loyola Marymount University (LMU) School of Film and TV a 7. helyen áll az Egyesült Államok legjobb filmes iskolái között. A Los Angelesben található egyetem alap- és mesterképzéses diplomát kínál a következő szakokon: filmgyártás, animáció, forgatókönyvírás. A legkorszerűbb létesítmények és felszerelések, valamint a rendkívül hozzáértő, professzionális oktatók átfogó szakmai tapasztalatot nyújtanak a hallgatóknak a legfrissebb, a filmes iparág által preferált eszközök használatával.

 

2016-ban a Budapest Film Academy az LMU európai partnerévé vált. Azóta amerikai diákok rendszeresen részt vesznek a BFA képzésein ’study abroad’ programjuk során. Az együttműködés keretében nem csak  hallgatók érkeznek, hanem egyik vezető, forgatókönyvírást tanító professzoruk is tart kurzusokat az Akadémián.

A FocusFox Magyarország legnagyobb és legmodernebb utómunka studiója.

A 2.8 aladdin nemzetközi tapasztalattal rendelkező, filmes szakemberek kamera és felszerelés kölcsönző cége filmgyártók számára.

coordinator@budapestfilmacademy.com

1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.

+36 1 408 6109