fbpx

Jelentkezési információk

Jelentkezés a 2021-es őszi szemeszterre

Jelentkezési határidő: 2021. Augusztus 31. (Ha azonban a kurzus betelt, nem fogadunk további jelentkezőket. Javasoljuk a korai jelentkezést.)

Jelentkezési lap, árak, részletes kurzusleírások

1. A felvételi menete

A Budapest Film Academy nemzetközi intézmény, ezért felvételi eljárása interneten zajlik, azaz leendő hallgatóinknak nem kell külön felvételin megjelenniük. A jelentkezőknek első lépésként („BFA jelentkezés” tárggyal) email-t kell küldeniük az admission@budapestfilmacademy.com címre, melyben a kitöltött jelentkezési lapot kérjük mellékelni.

A beérkezésről legkésőbb három munkanapon belül visszajelzést küldünk, amelyben igazoljuk, a jelentkezést. Azoknak akiknek vízumügyintézésre van szükségük a befizetendő díj összege 199 euró. (Sikeres felvételi esetén a felvételi eljárás díját levonjuk a tandíjból, sikertelen felvételi esetén a jelentkezési díjat visszautaljuk. Ha a jelentkező visszalép, vagy nem folytatja a beiratkozást, a jelentkezési díj nem jár vissza.)

Az utalás közlemény rovatában kérjük, a hallgató tüntesse fel nevét, hogy az Akadémia lássa a beérkezett összeg forrását, és megkezdje a dokumentumok elkészítését és adminisztrációját.

2. Tandíj befizetése és egyéb információk

A Budapest Film Academy emailben értesíti a hallgatókat a tanulmányaik megkezdésével és a tandíj befizetésével kapcsolatos egyéb fontos információkról.

A tandíj befizetésének módja:

A tandíjat kizárólag banki átutalással lehet befizetni. A számlaszámunkat az e-mailben adjuk meg. Lehetőség van az összeg két részletben való befizetésére is. Az első fizetés a tanulmány megkezdése előtt legkésőbb öt munkanappal esedékes, a második a hatodik hét befejezése előtt. Részletfizetés esetén 5% felárat számítunk.